in

ŠTA DA OBUČEM KAD NEMAM ŠTA DA OBUČEM Ideja kako da nosite farmerke u svakoj prilici

Ako, recimo, idete u dnevnu šetnju sa drugaricama, prijateljima ili decom, uklopite ih uz neku široku majicu, uzmite veliku torbu na rame, a na noge možete obuti patike ili baletanke

modne kombinacije sa farmerkama
printskrin instagram

Ako pripadate većini žena koja apsolutno nikad nemaju šta da obuku, krajnje je vreme da posetite svoj garderober, izvučete iz njega obične farmerke i avantura može da počne. Juče smo vam pokazali kako da izgleda vrhunski u sivoj trenerci sa nekoliko komada nakita.

Farmerke i džins su izuzetno zahvalani za kombinovanje i možete ih nositi čak i na poslovne sastanke ukoliko ih uklopite dobro.

Ako, recimo, idete u dnevnu šetnju sa drugaricama, prijateljima ili decom, uklopite ih uz neku široku majicu, uzmite veliku torbu na rame, a na noge možete obuti patike ili baletanke.

A post shared by Bacana Blog (@bacanablog) on

Ako izlazite uveče i u ormaru imate farmerke i neku bluzu, ukombinujte ih uz čizmice ili baletanke. Ili cipele na štiklu, što da ne.

A post shared by N A T A L I E (@aryshkastark) on

Za dnevnu varijantu koristite ležernije majice ili bluze, ako su široke ili izgledaju kao da se niste mnogo trudili, biće pun pogodak.

Za večernje varijante ili odlazak na piće koristite malo svečanije bluzice ili čak košulje.

A post shared by Anaïs (@anaissiana_17) on

Farmerke i cipele na štiklu uz neki opušteniji sako dobitna su kombinacija čak i za visoko društvo ili poslovni sastanak.

Igrajte se varijantama i ne govorite više „nemam šta da obučem“.

Ovaj tekst specijalno smo napisali za tebe. Veoma lako se može desiti da nam ga drugi portali preuzmu i ne potpišu nas. zato te molimo da ga šeruješ na društvenim mrežama. Hvala.

(Piplmetar.rs)

Loading...