in

Tomi Panters zbog Demi Mur zavidimo

Tako svetska žena, a tako ume da se ponaša – rekao je Toma Panters

Iako su dve poznate holivudske glumice, Džulija Roberts i Demi Mur, u isto vreme boravile u Srbiji, njihove posete našoj zemlji su bile potpuno različite.

Pre svega, Džulija se slobodno kretala po gradu, te su njene fotografije svakodnevno završavale na društvenim mrežama. Sa druge strane, nijedna fotografija Demi Mur nije objavljena. Naime, slavna glumica bi prilikom posete bilo kom splavu ili restoranu unapred zamolila da je niko ne fotografiše kako bi bila u potpunosti opuštena i uživala u čarima naše zemlje.

Osim što se pokazala kao pravi hedonista kada je reč o hrani, Demi nije ostala imuna ni na šljivovicu, a, prema izjavi Tome Pantersa za „Hello“, posebno su joj se dopale romske pesme uz koje je plesala celu noć.

Dok je Robertsova posetila našu zemlju zbog poslovnih obaveza svog supruga, Murova je, kako prenosi isti list, došla na proslavu rođendana bliske prijateljice Maše Mandžuke, stilistkinje koja uspešno godinama sarađuje sa holivudskim zvezdama, piše Puls.

„Tako svetska žena, a tako ume da se ponaša. Za razliku od nekih naših prepotentnih zvezda, oduševila me je. Igrala je, đuskala je zezala se.“

[quads id=2]

Najviše se veselila uz njihovu pesmu “Barbara” i uz “Giljam dade“, „Prokleta je Amerika”. A nije se štedelo ni na piću.

„Njeno društvo je pilo viski i domaću rakiju, mislim da je Demi pila kajsiju.“

Toma se šalio sa Demi da sudeći po energiji sigurno ima ciganske krvi, na šta se ona nasmejala.

„Mada ne zna, vidim ja taj ten, pogotovo te oči.“

[quads id=2]

Iako je običaj da se sa ovog splava kući ide četvoronoške, Demi i ekipa su dobro podneli piće i muziku. Otišli su veseli.

„Rekla je da se divno provela i da će sledeći put kad bude bila u Beogradu, ponovo ovde svratiti“, zaključuje Toma u izjavi za “150 minuta”.

Loading...