in

Tužno

UZMI, SINE, OVIH 500 DINARA, JA NEMAM VIŠE Ovo je priča koja će vas razbiti na komade

Nateraće vam suze na oči

U novčaniku nosim istih 500 dinnara već osam godina. Te pare mi je mama dala i rekla „Evo ti, ovo poslednje što imam“ a tražio sam joj 1.500 dinara da izađem u grad. Bio sam bahati klinac, mada ne baš i klinac sa 21 godinom.

Studirao sam i samo izlazio. Stalno kafići, klubovi, odeća, obuća. Samo sam tražio, a oni su bili takvi da su mi sve davali. Bio sam skot, koji i kada mi kažu da nema para, ja tražim i svađam se.

Zadnji dinar su mi davali. I ja sam uvek mislio da se ima, samo da oni neće da daju. Tada sam joj tražio 1.500 dinara, a dala mi je 500 i rekla nemam više.

[quads id=2]

Krenuo sam u svađu, a ona mi otvara na sajtu izveštaj banke, minus do kraja i novčanik gde je tih 500 dinara i to je to. I kaže nemam do plate dinara, tata isto i kreće da plače.

Tada sam uzeo tih 500 dinara i krenuo besan, a onda na pola puta samo seo i zamislio se. Od tog dana sam se promenio, učio i gledao da zarađujem, batalio izlaske, nisam gledao šta ću obući, kupiti. Samo da nama olakšam i pomognem. Kao da sam sazreo u trenutku.

Ako vam se svideo tekst, šerujte ga na društvene mreže.

Loading...