5 znakova da više niste privlačni svom partneru: Nezainteresovanost se ogleda u raznim situacijama

od strane | nov 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ovo mogu biti signali da je ljubavi došao kraj

Foto: Shutterstock/fizkes

Možda  je bilo trenutaka kada ste osećali da vaš partner više nije zainteresovan za vas.

Stvari kao što su redovne nesuglasice, ignorisanje, manjak posvećene pažnje na ono što govorite, pa sve do krupnih i zlih reči upučene vama, samo su neke znakova koji pokazuju da vašem partneru nedostaje interesovanje za vas, piše „Onlinecounselling4u.com„.

Postoje mnoge druge situacije koje su vas mogle navesti da verujete da vašem partneru više nije stalo do vas. Nepažnja vašeg partnera može dovesti do stresa, anksioznosti, depresije i uznemirenosti. To takođe može dovesti do kraja veze, sa vrlo verovatno, neprijateljskim zvršetkom.

Obratite pažnju na ovih pet stvari, koje mogu ukazivati na to da je vaš partner počeo da gubi interesovanje za vas.

1. Nedostatak romantike

Nedostatak romantike je znak da vaš partner možda više nije zainteresovan i to može veoma da vas povredi. U prošlosti, izlasci su bili vezani za romantiku i uzbuđenje. Ako vam patner ne govori više nežne reči i daje vam nadimke, postoji problem sa njegovim osećanjima prema vama.

2. Izbegavanje

Postoje očigledni znaci da vaš partner gubi želj da bude sa vama, bilo da vas izbegava ili provodi vreme sam, umesto da pokaže želju da želi da vas vidi.

To se takođe odnosi i na to, kada vaš partner jasno pokazuje da mu je preče da provodi vreme u teretani, na poslu ili sa konstantnim druženjem sa prijateljima.

Foto-ilustracija: Shutterstock

3. Izbegavanje planova

Izbegavanje dogovora koji ste napravili veče pre, nedelju ili čak mesec dana ranije, pa sve do izbegavanja samog planiranja, može ukazivati na to da želi da izbegne vreme sa vama.

Iako to možda nije uvek očigledno, to može pokazati da vaš partner nije više spreman da bude u vezi sa vama.

4. Nedostatak poštovanja

Nedostatak poštovanja je jedan od znakova da se vaš odnos sa partnerom pretvara u toksičnu vezu. Partner koji vas ne poštuje takođe neće ceniti vaše mišljenje, što može otežati preispitivanje njegovih odluka. Ovo bi mogao biti znak da je vreme da se krene dalje.

5. Izbegavanje intimnosti

Za zdravu i srećnu vezu, važno je imati romantične gestove naklonosti i fizičke vezanosti. To uključuje ljubljenje, grljenje i maženje. Ako se vaš partner ne bavi ovim aktivnostima, ili ako se povuče od slučajnog dodira, to samo potvrđuje da je vaša veza u nevolji.

(Teleraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs