Anastasija objavila citat koji je zbunio mnoge: „Dugo sam mislila da je komunikacija… nastaje tihi haos“

od strane | apr 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

N. L.

Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška

Foto: Instagram/nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović proslavila je dve godine braka sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, pre nekoliko dana, a sada je podelila i jedan citat kojim je otkrila šta je naučila za to vreme.

Ona je podelila post, koji govori o tome, šta je kroz godine naučila.

Dugo sam mislila da je komunikacija ključ, dok nisam shvatila da je to u stvari razumevanje. Možete da pričate sa nekim o čemu god želite, ali ako vas ne razume, nastaje tihi haos – ostavila je Anastasija poruku na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović uživa u Španiji sa svojim suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njegova porodica im je velika podrška.

Anastasija u jednom periodu nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Oliverom Gudelj i zaovom Vanjom Gudelj, a kako je „Blic“ nedavno pisao došlo je do pomirenja među njima.

Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste – kaže dobro obavešten izvor za „Blic“.

Da je sve u najboljem redu među njima, dokaz je i komentar Vanje koji je ostavila ispod zajedničke fotografije Anastasije i Nemanje.

„Lepotica i zver“, napisala je Vanja i dodala emotikone srca i ruže.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs