Ćerka Alena Delona se oglasila nakon optužbi njenog brata da zloupotrebljava bolesnog oca: „Ne brinite“

od strane | apr 25, 2024 | Vesti | 0 Komentara

M. K.

„U petak ujutru fotografisala sam svog oca. Samo za mene“, počela je Anuška

Ćerka čuvenog francuskog glumca Alena Delona, Anuška Delon, oglasila se putem mreža, sa željom da pokaže kako je njen otac „zgodan“, nakon što ju je njen brat, Alen-Fabijen Delon, tužio pre nekoliko meseci, da je navodno zloupotrebila loše zdravstveno stanje njihovog oca koji je 2019. godine doživeo težak moždani udar.

Anuška se sada oglasila putem mreža.

U petak ujutru fotografisala sam svog oca. Samo za mene. Uspomena na vreme koje smo proveli zajedno. Beskrajno sam zahvalna jer sam doručkovala sa njim. Jedinstveni trenutak nežnosti u mom svetu grubijana. Mislila sam da je zgodan. S očima večno plavim, čeličnim, živim, očima borca, koji su mi davali neslućenu snagu. Pokazala sam mu fotografiju i mislio je da je prelepa, toliko je lepa da sam ga pitala da li mogu da ovo podelim sa vama, njegovom brižnom publikom. Dakle, uz njegov pristanak, evo je. A njegov odgovor na vaše brige je „ne brinite“ – napisala je Anuška u opisu fotografije svog oca.

Najstariji Delonov sin, Entoni, optužio je Anušku da krije od njega da im je otac u lošem stanju i smatra da on treba da boravi u Francuskoj, budući da je ranije rekao da u toj zemlji želi da umre.

Sa druge strane, Anuška smatra da je najbolje da se njihov otac leči u Švajcarskoj, gde i ona živi, prenose strani mediji.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs