Đorđević: Vučić je u pravu, svako iz opozicije je njegov

od strane | sep 21, 2022 | Vesti | 0 Komentara

MRM20.09.2022. 20: 59

Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO

„U poslednje vreme se sve češće slažem sa Vučićem, što je pomalo zabrinjavajuće s obzirom da laže i kada ćuti. Međutim, poslednjih dana izrekao je nekoliko istina kojima se ne može govoriti. Pre svega, rekao je da su „svi iz opozicije njegovi“, što se može primetiti i ponašanju tih „njihovih“, Mladina Đorđevića, lidera Oslobodilačkog pokreta

kaže za Danas Napominje da su i oni sa leve i sa desne strane političkog spektra učestvovali na lažnim izborima pod uslovima koji su bili čak i gori od onih koji su doveli do bojkota. I jedno i drugo dalo mu je legitimitet da nastavi svoju izdaju, pljačku i ponižavanje Srbije.mogao nesmetano da vlada. Zato i ne čudi što je spreman svima da izađe u susret i da ih pusti da vode skupštinske odbore i budu potpredsednici parlamenta – ionako ništa od toga nema nikakvu snagu“, kaže Đorđević i dodaje da oni služe, oni „međutim“. Prema njegovim rečima, oni s levice služe da se natera priča o neophodnosti uvođenja sankcija Rusije (Borko Stefanović, Dragan Đilas), ili udruživanja. uveo sankcije našem vekovnom partneru.Na drugoj strani je „lažna desnica“, kako ga je on nedavno nazvao – od Dveri, preko Zavetnika, frakcije DSS i svih frakcija POKS-a“, kaže Đorđević.
Napominje da postoji najmanje tri dokaza da se radi o lažnoj desnici. Prvi je u tome što su svi oni učestvovali na izborima koji, po prvom uspostavljanju, nisu održani na Kosovu i Metohiji čim su da je to teritorija koja nije u sastavu Srbije.Još jedan dokaz je njihovo sramno ćutanje, a u slučaju ju nekih (čitaj Dveri) i otvorena podrška jednoj od najvećih izdanja u poslednje vreme – priznanju autokefalnosti Makedonske crkve od strane SPC. )“ Jedna od ovih partija. razgovarao i ukazao na sramotu predaje srpskih svetinja nekoj MPC. Konačno, uloga svih ovih partija u održavanju Evrope je dokaz da se radi o lažnoj opoziciji. Nedelja pre parade svi su bili njeni najglasniji protivnici, nosioci protesta, da bi na dan parade, zajedno sa patrijarhom Porfirijem i sveštenstvom, jednostavno nestali. Kažu da su odlučili da poštuju institucije i zabranu okupljanja“, navodi lider Oslobođenja i dodaje da su odustali pritiskom na putu sa Andrićevog venca, dakle su povorke organizovane, vođene i ugađene. tvrdi da ih Vučić sada namerava da pominje uz najavu formiranja nekog novog pokreta, da ne bi bilo muke za konsolidaciju prava prava, koja ga u raspravi o Kosmetu ne bi nazvala „gospodine predsednike“ već „izdajnik“.

„Ali ima više nas koji to ne samo da mislimo, već i kažemo javno nego što se čini. A dolazi naše vreme, vreme kada će sa političke scene biti zbrisana lažna opozicija sa levice i desnice, jer svi ovi „njegovi“ samo pomažu Vučićevom opstanku na vlasti“, zaključuje Đorđević.

Pratite nas na našem Fb i Instagram stranici, ali i na Tvitter nalog Pretplatite se na PDF izdanje liste Danas.
Pročitaj više