Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvzede i Žalgirisa u Evroligi

od strane | feb 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

S. G.

Važan meč za crveno-bele

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ovog petka u okviru 26. kola Evrolige dočekuju ekipu Žalgirisa u „Štark Areni“. 

Ovaj susret od velike je važnosti za crveno-bele koji su trenutno na 12. mestu sa 10 pobeda i 15 poraza. Isti skor imaju i Armani, Žalgiris, Bajern i Efes. Sa druge strane, Partizan je na 11. mestu i „beži“ crveno-belima dve pobede, dok tri pobede više imaju Valensija, Baskonija i Makabi.

Pre ovog meča, trener Zvezde Janis Sferopulos je istakao da je Žalgiris jak tim, a otkrio je i u čemu vidi ključ pobede.

– Oni (Žalgiris) su u dobrom momentumu, dobrom ritmu, pobedili su tri od poslednje četiri utakmice, pa je za nas bitno da budemo veoma koncentrisani , primarno dobra odbrana, da kontrolišemo utakmicu dobrom odbranom. I u napadu da vidimo šta pokušavaju da urade i igramo pametno protiv svih poteškoća u koje će nas staviti. Igraju sada na drugačiji način u odnosu na prvi meč, moramo biti pametni, da čitamo.

– Očekujem bolju odbranu, kao što sam rekao na početku. Defanzivno moramo biti solidni. Ako dozvolimo da igraju u svom ritmu imaćemo probleme. Moramo da dezoragnizujemo utakmicu, to je prva stvar koju moramo da unapredimo u poređenju sa utakmicom protiv Budućnosti.

Meč se igra ovog petka od 20 sati, a direktan prenos možete pratiti na Sport Klubu 1.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs