Games.con 2023 je zvanično otvoren!

od strane | dec 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pozivamo vas na najveći festival gejminga i popularne kulture u regionu! Pridružite nam se u Hali 1 i 1A Beogradskog Sajma ovog vikenda!

Foto: Games.con

Games.con 2023 je zvanično otvorio svoja vrata svim ljubiteljima video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara svih uzrasta, ali i svima onima koji vole da se dobro zabave, igraju i takmiče. Festival će trajati od 8. do 10. decembra!

Foto: Games.con

Prvog dana Games.con festivala smo se lepo zagrejali uz turnire gde su snage odmerili najbolji esportisti sa naših prostora. Imali smo Fortnite, TFT, Dotu 2 i Street Fighter 6, a sutradan vas očekuje još više turnira!

Pored free gaming zone, posetioci sajma su imali priliku da isprobaju mnoštvo domaćih igara u Indie Corneru, kao što su Ripout, Cloudburst, Code Alkonost i mnoge druge. Pored toga što su se super zabavili, na ovaj način su pružili podršku developerima iz Srbije i regiona.

Foto: Games.con

Osim gejminga, bilo je dosta štandova iz najrazličitijih sfera pop kulture, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi, kao i neizostavni kutak za ljubitelje društvenih igara.

Osmi Games.con festival se nastavlja sutradan, u subotu 9. decembra u 10 sati ujutru. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.

Foto: Games.con

Uplovimo zajedno u fantastične doživljaje i proslavimo osmi rođendan Games.con festivala!

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs