Ima 47 godina, a zbog mladolikog izgleda misle da je ćerkina starija sestra: Ovih 5 saveta izdvaja kao ključne

od strane | nov 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Oduševljeni su njenom formom, kosom i licem bez bora

Pažnju korisnika društvenih mreža je prikupio zanimljivi dvojac majke i ćerke, naročito zbog neverovatnih sličnosti, zbog kojih misle da su rođene sestre.

Silija Garion ima 25 godina i prvi put je postavila snimak svoje prelepe mame, koja ima 47 godina. Vrlo brzo je ljudima njihova sličnost privukla pažnju, a mnogi i dalje ne veruju da Silijina mama nije njena starija sestra. Pratioci su bili uporni i tražili da Silija postavi video, u kom otkriva svoje tajne lepote.

Mnogi joj pripisuju izgled 23-godišnjakinje, što vrlo imponuje i mami i ćerki, a zbog čak četiri miliona prikupljenih pregleda, Silija je odlučila da ljudima prikaže šta to njena mama koristi kako bi izgledala mlađe.

Pet najboljih saveta moje mame kako izgledati mlađe.

Prvi korak je da uvek koristite kremu za sunčanje. Ona preporučuje uvek kremu koja ima faktor zaštite 50 u sebi – započinje u videu.

Drugo, Silijina mama voli da koristi hidrirajuću kremu, koja ima sjajnu završnicu. To najviše koristi prilikom šminkanja i često zamenjuje puder ovakvom kremom.

@celiagarion You asked for it! My mom’s beauty secrets for looking young! #beautyhacks #beautytips #mom #hotmom #curlyhair #hairhack #lockdownlife #momdaughter ♬ Buttercup – Jack Stauber

Treći savet je da uvek nosite naočare za sunce, kako biste sačuvali oči i deo oko kapaka od sunčevih zraka.

Dalje navodi da uvek spava na svilenoj jastučnici, kako bi sprečila prerani nastanak bora, kao i „lomljenje“ kose.

Silijina mama dodaje da redovno koristi hijaluronsku kiselinu, koja joj pomaže da joj koža ima „mladolik izgled“ i da uvek bude sveža.

(Ona.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža lica: Tretman kome nisu odolele ni svetske zvezde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs