Imao si ili rijaliti ili vesti. Jedno i drugo je uvredljivo. I šta treće ostaje? Teodora o seriji „U klinču“

od strane | maj 4, 2024 | Vesti | 0 Komentara

V. Đ.

„To je pitki sadržaj koji može svaki dan da se gleda. Do sada je taj pitki sadržaj bio nezanimljiv i za publiku pre niskog kvaliteta“, navela je glumica

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Teodora Dragićević koja je govorila o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije „U klinču„.

Dragićević je rekla da joj je u trećoj sezoni najzahtevnije bilo da se lično poveže sa likom Tee, odnosno njenim odrastanjem.

„U ovoj seozni Tea prvi put pravi svoje odluke. Ne živi u istim okolnostima kao u prve dve sezone. Nije da je htela da krene da pravi svoje odluke nego je morala“, rekla je Dragićević.

Prema njenim rečima, seriju „U klinču“ gledaju sve generacije pošto se pojavila u moru sadržaja koji nije atraktivan za gledanje svakog dana.

Imao si ili rijaliti ili vesti. Jedno i drugo je uvredljivo. I šta treće ostaje? To je pitki sadržaj koji može svaki dan da se gleda. Do sada je taj pitki sadržaj bio nezanimljiv i za publiku pre niskog kvaliteta„, navela je glumica.

Dragićević je ocenila da kod nas kod serija od 30 nastavaka „kvalitet toliko nastrada da ljudi neće da gledaju“.

Prema njenim rečima, pojavila se serija „U klinču“ koja ima kvalitet, sadržaj i pitkost, i „to je ljudima bilo osveženje i baš zato je i gledano“.

Navodeći da je radeći „U klinču“ za svoj lik i sama pisala uz scenariste, Dragićević je rekla da u radu na ovako velikoj seriji od 30 nastavaka glumci u pripremi kod kuće i smišljaju šta će da rade.

Jednostavno, da bi nekako obojili to, dobili dubinu i smisao. To mora u ovoj velikoj brzini tako da se radi. Onda nije bilo mene šta da iznenadi, pošto sam većinu stvari i sam smišljala„, rekla je glumica.

Prema njenim rečima, publiku su iznenadili pokazavši da Tea „nije samo slatka, razmažena, bogata mala devojčica, kojoj sve roditelji odlučuju umesto nje“.

Dragićević je ocenila da su u trećoj sezoni mladi glumci „pojedinačno podelili odrastanje sa publikom“, što je dalo dodatnu dubinu seriji.

Svi glumci su u trenutku snimanja prolazili kroz tu vrstu odrastanja. Mogu iz svog iskustva da govorim. Taj prelazak od deteta koje ne pravi nikakve odluke do odrasle osobe koja sama snosi odgovornost„, navela je Dragićević.

Iz treće sezone Dragićević je izdvojila žurku, „koja je jako uzbudljiva i kulminacija je čitave sezone“, a snimana stedikemom „daje estetski nivo“.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs