MUP: Na Batrovcima uhapšena dvojica krijumčara ljudi

od strane | mar 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Beta14.03.2023. 00:41

Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

Granična policija uhapsila je na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Srbiju, vozača i suvozača N.K. (38) i R.K. (39) zbog sumnje da su u autobusu sakrili 23-godišnjeg mladića za kojim je bila raspisana međunarodna crvena Interpolova poternica.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, mladić je kod sebe imao tuđu ličnu kartu i bio je sakriven u autobusu u delu za odmor vozača, a utvrđeno je da je jedna evropska država za njim raspisala crvenu poternicu Interpola.

Vozač i suvozač terete se za krijumčarenje ljudi i nedozvoljen prelazak preko državne granice i u roku od 48 sati privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, dok je protiv 23-godišnjaka podneta prekršajna prijava zbog korišćenja tuđe lične karte i priveden je u ekstradicioni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Društvo

Naslovna strana

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.

– Dragan Velikić, pisac

Opširnije

Izvor: Danas.rs