Načelnik saobraćajne policije u Subotici apelovao na vozače da poštuju propise

od strane | mar 29, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Đ. Đ.

Pojačanom kontrolom, prema rečima Gajića, biće obuhvaćeni teži prekršaji

Foto: RINA

Načelnik Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici, potpukovnik policije Vladan Gajić apelovao je na vozače da tokom predstojećih praznika budu savesni i odgovorni i da poštuju saobraćajne propise, saopšteno je iz PU Subotica.

„U cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja, tokom predstojećih praznika koji se slave po Gregorijanskom kalendaru i početka prolećnog raspusta u školama u Vojvodini, kada se očekuje pojačani intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima, pripadnici policije će na području PU u Subotici vršiti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju“, rekao je Gajić.

Pojačanom kontrolom, prema rečima Gajića, biće obuhvaćeni teži prekršaji, kao što su nepoštovanje brzine kretanja, nepropisnog preticanja, upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, nekorišćenja sigurnosnog pojasa i nepropisne upotrebe telefona u toku vožnje.

„Apelujemo na sve vozače da budu savesni i odgovorni i da poštuju sve saobraćajne propise u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju“, rekao je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs