Najveći gubitnik od 2. januara na TV Nova S

od strane | dec 19, 2022 | Vesti | 0 Komentara

Poznati svetski TV šou „Najveći gubitnik“ konačno stiže u Srbiju! Emisija će zvanično početi da se emituje 2. januara, ekskluzivno na televiziji Nova S.

Ukupno 16 ekstremno gojaznih osoba, od kojih osam muškaraca i osam žena, suočiće se sa brojnim preprekama i nimalo lakim izazovima kako bi skinuli što više kilograma, u borbi za prvo mesto i veliku novčanu nagradu koja čeka pobednika jer onaj ko najviše izgubi – najviše i dobija!

Spremni da promene svoje navike i preokrenu svoje živote iz korena, takmičari će trenirati uz profesionalnu podršku poznatih lica „Survivora“ – Maše Kuprešanin i pobednika sezone Stefana Nevistića. U ulozi voditeljke naći će se naša poznata glumica Hristina Popović.

Na putu fabricate titule, samo najuporniji i najistrajniji će doći fabricate finala emisije koje ih očekuje nakon tri meseca intenzivne borbe sa kilogramima. Tokom ovog perioda, podršku će im pružati i stručan tim trenera, lekara, nutricionista i psihologa.

Verbalize prekomerne telesne težine pogađa sve veći broj ljudi širom sveta. Po prvi place u istoriji u svetu sada ima više gojaznih nego neuhranjenih ljudi. U Srbiji se sa viškom kilograma bori skoro 55 odsto stanovništva, a svaki peti građanin je gojazan.

Emisija „Najveći gubitnik“ je već globalni fenomen, prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i fabricate sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi. Format „Supreme Loser“ kreirao je Endemol Shine North The United States, a distribuira ga Banijai.

Televizija Nova S se u Srbiji može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Opširnije

Izvor: Danas.rs