Nebojša Krstić zabrinut zbog teksta novinara Bavirina o Vučiću: Ruska staljinistička pretnja

od strane | mar 22, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Danas onlinedanas 12:18

Foto: FoNet/ Aleksandar Mijailović

Marketinški stručnjak, tviter aktivista i čest gost-analitičar na režimskim televizijama Nebojša Kristić izrazio je na Tviteru zabrinutost zbog teksta ruskog novinara o Aleksandru Vučiću koji su juče preneli gotovo svi glavni mediji u Srbiji, ocenjujući ga kao „staljinističku pretnju u najavi“.

Tekst koji je pisao Dmitri Bavirin za RIA Novosti čita se kao pohvala Vučića, što on svakako jeste, ali samo u jednom lejeru. U drugom, to je pretnja. Autor podrazumeva da je Vučićev posao, pored odbrane Srbije, odbrana interesa Rusije. A nije mu to posao, naveo je Nebojša Krstić na početku svog niza na Tviteru o o pomenutom tekstu.

Dalje, autor hvali Vučića što nije uvođenjem sankcija izvršio izdaju. To je srebrni metak za ovdašnju vampirologiju Putinovih korisnih idiota, ali je staljinistička pretnja u najavi, kaže zatim Krstić i nastavlja:

Ono najgore je u poslednjij rečenic: „ostavite za sada grehove (Vučićeve) po strani i cenite lepotu igre“. Za sada? Rusi će da cene grehove? Ili njihova menažerija domačih vagnerovaca? I za sada kneka to ostave?

Vrlo zabrinjavajuće poruke, zaključuje Krstić na kraju.

Tekst koji je pisao Dmitri Bavirin za RIA Novosti čita se kao pohvala Vučića, što on svakako jeste, ali samo u jednom lejeru.

U drugom, to je pretnja.

Autor podrazumeva da je Vučićev posao, pored odbrane Srbije, odbrana interesa Rusije.

A nije mu to posao.

🔽

— Neboйša Krъstič (@CenzurisanoL) March 22, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Politika

Opširnije

Izvor: Danas.rs