Obradović dočekan ovacijama u Atini: Hvala svima, ovo je posebno mesto za mene

od strane | nov 3, 2022 | Vesti | 0 Komentara

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede Partizana nad Panatinaikosom (91: 89) u meču 6. kola Evrolige (91: 89) da je njegov tim odigrao dva različita poluvremena.

„Bili smo sjajni u prvom poluvrmenu. Strpljivi, pronalazili smo prava rešenja. U svlačionici smo pričali da očekujemo da će Panatinaikos izaći potpuno drugačije u drugom pluvremenu i baš se to dogodilo. Vratili su se u igru. Meč je prelomljen u poslednjih nekoliko sekundi. Imali smo pametne odluke i zbog toga smo pobedili. Čestitam igračima, ali i Panatinaikosu“, rekao je Obradović i dodao:

„Svaka utakmica je teška u Evroligi. Morate da igrate na visokom nivou 40 minuta ako želite pobedu. Očigledno je bilo da igrači Panatinaikosa crpe snagu od navijača, to je normalno, tako da… bilo je baš teško“.

Trenera Partizana domaća publika ponovo je dočekala ovacijama.

„Uvek mi je posebno kada se vratim u OAKA dvoranu. Hvala svima zbog prelepog dočeka. Ovo je tek početak sezone. Nije lako, novi tim Panatinaikosa, novi trener, svaki tim ima downside. Tek je prošlo šest utakmica, ostaje još 28. Potrebno je vreme za sve“, rekao je Željko Obradović.

Opširnije

Izvor: Danas.rs