Obradović sipa pohvale i mozga o Mornaru

od strane | okt 20, 2022 | Vesti | 0 Komentara

O. N.danas 23: 25

Listing by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trofejni trener Partizana nije izgubio tlo pod nogama zbog fantastične igre crno-belih protiv Virtusa i prve pobede u Evroligi ove sezone.

Bivši prvak Evrope vezao je tri poraza u elitnom takmičenju da bi večeras „demolirao“ ekipu iz Italije (90: 62).

„Velika pobeda. Napravili smo veliku prednost zahvaljujući velikoj energiji i dobroj odbrani. Posle toga se lakše i tečnije igra u napadu. Zadržali smo koncentraciju od prvog invent poslednjeg minuta i ovog puta je bio drugačiji rezultat.

Svesni smo toga da smo propustili dve odlične prilike, ali sve što je iza je iza i okrećemo se onome što sledi. Analizirali smo utakmicu protiv Milana, odradili sve što smo morali i idemo dalje.

Insistirali smo u analizi na dobrim stvarima, a rekao sam im da smo utakmicu izgubili zbog manjka agresivnosti u odbrani“, objasnio je proslavljeni stručnjak postulate slavlja protiv gostiju iz Bolonje.

„Žalgiris? To je tek tamo za 7 dana, mi pre toga imamo Mornar i imamo ovog što momka što daje po 40. Tako da pripremamo utakmicu za njega i za Mornar, jer su oni pokazali da igraju dobro i da imaju jednog momka koji dominria u ovoj ligi u ovom trenutku.

Mi ćemo sigurno sada svu energiju i koncentraciju usmeiti na tu utakmicu protiv Mornara, a o Žalgirisu ćemo da razmišljamo kada završimo tu utakmicu“, ne želi da razmišlja toliko unapred Obradović. Sve dok ne dođe i ne prođe duel sa Mornarom u ABA ligi, 24. oktobra.

„Imamo ovog što momka što daje po 40… Tako da pripremamo utakmicu za njega i za Mornar, jer su oni pokazali da igraju dobro i da imaju jednog momka koji dominria u ovoj ligi u ovom trenutku. Mi ćemo sigurno sada svu energiju i koncentraciju usmeriti na tu utakmicu protiv Mornara, a o Žalgirisu ćemo da razmišljamo kada završimo tu utakmicu“, misli legenda srpske košarke na Darona Rasela.

Pratite nas na našoj Fb i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Opširnije

Izvor: Danas.rs