Oglasio se MUP nakon hapšenja nasilnika naoružanog do zuba u Beogradu: Pretio da će pobiti porodicu

od strane | jun 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara


 ≫ 

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog nasilja u porodici i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, pretio supruzi da će ubiti njene roditelje, nakon čega se uputio ka mestu gde oni žive, u čemu ga je policija, efikasnom akcijom sprečila.

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađena je i automatska puška, gasni pištolj, četiri okvira za automatsku pušku i određena količina municije.

Osumnjičenom N. S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs