Ovako izgleda imanje osumnjičenog Dejana, koje je policija pretražila u selu Zlot

od strane | apr 6, 2024 | Vesti | 0 Komentara


 ≫ 

Po izgledu kuće i dvorišta deluje da u njoj dugo niko ne živi

Policija je u popodnevnim časovima pretražila drugu kuću Dejana D, koji se sumnjiči za ubistvo male Danke Ilić.

U pitanju je stara trošna kuća njegovih roditelja, koja se nalazi na drugom kraju sela Zlot.

Policija je bagerima kopala u dvorištu, dok su policajci sa svedocima pretraživali teren.

U kolima je sve vreme bila i Dejanova majka, koja je verovatno policiju dovela do kuće.

Po izgledu kuće i dvorišta deluje da u njoj dugo niko ne živi.

Mnogi delovi kuće su oronuli.

Policija je detaljno pretražila kuću i imanje, a s obzirom na to da ništa nisu pronašli, onu su posle nekog vremena otišli.

Podsetimo, iz kuće Dejana D. (50), koji se sumnjiči za ubistvo Danke Ilić (2), policija je ranije danas iznela nekoliko papirnih kesa, u kojima su, kako se veruje potencijalni dokazi za slučaj koji je uznemirio čitav Balkan.

Od ranih jutarnjih sati policija je bila ispred kuće, a potom je stigla i cisterna, koja je tokom dana ušla u dvorište da isušuje septičku jamu.

Mala Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju iz dvorišta kuće gde je došla nakratko sa majkom i bratom. Deset dana se verovalo da je devojčica nestala, a onda se u četvrtak, 4. aprila saznalo da je dete ustvari ubijeno nekoliko minuta nakon što ju je majka poslednji put videla.

Dete je, kako se veruje, pregaženo nedaleko od dvorišta iz kojeg je izašla, a osumnjičeni Dejan D. i Srđan J. su dete potom ugurali u vozilo, udavili je i bacili njeno telo. Iako se u prvi mah verovalo da je telo bačeno na obližnju deponiju, postoji sumnja da je jedan od osumnjiečnih dva dana kasnije došao po telo i odneo ga na nepoznatu lokaciju.

Policija je odredila zadržavanja bratu i ocu Dejana D., koji se sumnjiče da su mu pomogli da telo prebaci na drugu lokaciju.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs