Ovo je vikendica glavnog osumnjičenog za Vanjino ubistvo: Nalazi se blizu mesta na kojem je spaljen auto

od strane | dec 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novinarka Telegraf.rs na licu mesta je saznala da se vikendica roditelja glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo, Ljupča Palevskog, koji je poznat kao Palčo, nalazi nedaleko od mesta na kojem su ostaci zapaljenog vozila

Foto: Facebook/Zorica Gjorcevska, Telegraf.rs/Marija Milutinović

Ekipa Telegraf.rs nalazi se u Severnoj Makedoniji, tačnije u ataru sela Brazda, gde je, kako je pokazala istraga, pronađen zapaljen automobil kojim su otmičari oteli Vanju Gorčevsku (14), dok je devojčica zakopana nedaleko odatle.

Naša ekipa na licu mesta je saznala da se vikendica roditelja glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo, Ljupča Palevskog, koji je poznat kao Palčo, nalazi nedaleko od mesta na kojem su ostaci zapaljenog vozila.

Da je u pitanju vikendica roditelja glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo, za Telegraf su potvrdili makedonski novinari, ali i meštani sela.

U dvorištu se nalazi automobil, kapija je otvorena, ali kako Telegraf saznaje, u vikendici nema nikog.

Kako je rečeno danas na konferenciji za medije, trojica uhapšenih osumnjičenih priznali su šta je ko radio u slučaju nestanka i ubistva devojčice koje je šokiralo ceo region.

Palevski, glavni osumnjičeni, pobegao je 30. novembra za Beograd a onda za Bugarsku i za njim je raspisana poternica.

Na fotografijama iz sela Brazda vidi se šta je ostalo nakon što su osumnjičeni zapalili vozilo.

Istraga je pokazala da je nesrećna devojčica oteta ispred ulaza u zgradu oko 7,30, vezali su joj ruke i noge i stavili u vreću za spavanje, a onda ubili oko 10 sati ujutru.

Njeno telo pronađeno je zakopano u blizini mesta spaljenog vozila, ali i vikendice osumnjičenog.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs