Partizan u Beogradu „leči“ rane iz Istanbula: Crno-beli čekaju Makabi, a uz to su i favoriti pred Grobarima

od strane | jan 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

S. L.

Kao i obično, Beogradska arena je teško gostovanje za svakoga…

Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana su poraženi u 20. kolu Evrolige od Fenerbahčea iako su imali sve u svojim rukama, pa će sada morati da se „vade“, a kao poručeno im za to dolazi ekipa Makabija (petak, 12. januar, 20.30), koja će izaći na parket Beogradske arene u okviru 21. kola ovog takmičenja.

Partizan je imao skoro pa odličnu utakmicu u Turskoj, dosta su dobro krenuli meč, u prvoj deonici su postigli 31 poen, imali su čak i 17 poena prednosti, ali… Potom se sve srušilo poput kule od karata.

Međutim, nije sve tako crno za Partizan u ovoj situaciji, pošto su ostali na deobi 10. mesta sa 10 pobeda i 10 poraza sa još nekolicinom klubova i ponovo eventualnom pobedom mogu da se popnu na tabeli i tako učvrste svoje mesto u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja.

Protiv Makabija su već igrali crno-beli, i to ni manje ni više, nego su bili jedina ekipa koja je gostovala u Izraelu pre nego je tamo izbio rat, a ubedljivo su poraženi u prvom kolu.

Ovo je svojevrsna prilika za revanš crno-belih, a čak i kladionice vide Partizan kao favorita, što je čest slučaj kada je reč o utakmicama u Beogradskoj areni.

U ovom meču „kec“ na Partizan iznosi 1.65, dok „dvojka“ na Makabi glasi 2.25.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs