PROGNOZA VREMENA ZA ČETVRTAK, 22. SEPTEMBAR: Oblačno i hladno, tek za vikend toplije, a evo kada stižu nove padavine.

od strane | sep 21, 2022 | Vesti | 0 Komentara

U SRBIJI je danas promenljivo i hladno vreme sa naizmeničnim sunčanim i oblačnim intervalima, a povremeno kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak očekivano , što ponegde može biti praćeno i grmljavinom.

Foto: D. Balšić Vetar slaba umerena, na istoku Srbije povremeno jaka, severozapadna Najniža temperatura od 4 do 10, a najviše od 15 do 19 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vremenska prognoza za Beograd

) U Beogradu promenljivo i hladno, sa naizmenično sunčanim i oblačnim intervalima, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren, severozapadni.

Najniža temperatura oko 8, a najviša oko 16 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U Srbiji će, kraj nedelje, jutro biti hladna, posebno u subotu, kada će mestomično i u nižim predelima biti uslovi za slab mraz na tlu, dok se mraz očekuje dva metra u visokim planovima. Tokom dana u petak i dalje sveže – na severu Srbije pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno, samo ponegde sa kratkotrajnom kišom. a počinje da duvaju južni i južnoistočni vetar. U subotu u svim predelima pretežno sunčano. U nedelju postepeno povećanje oblačnosti, a potom ceo utorak umereno oblačno, ali relativno toplo, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posebno na severu, zapadu i jugozapadu U zemlji. košavskom području vetrovito. Od sredine malo svežije, uz razvedravanje.

Pratite nas i preko iOS i Android aplikacija

Više detalja