Sampdorija tone, navijači besni, uprava razmišlja o otkazu Dejanu Stankoviću

od strane | nov 12, 2022 | Vesti | 0 Komentara

Iz Italije stižu priče o klimavom statusu srpskog fudbalskog stručnjaka.

Zbog aktuelne suspenzije, Dejan Stanković nije mogao da vodi ekipu iz Đenove u današnjem porazu od Lećea (0:2), ali to nije moglo da utiče na ljutnju nezadovoljnih navijača Sampdorije.

Naprotiv, izgubili su strpljenje posle četvrte izgubljene utakmice u nizu, pa su napravili haos nakon susreta, koji je bivši trener Crvene zvezde posmstrao iz lože stadiona.

„Navijači su bili besni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu „Luiđi Feraris“, poznatom i kao „Marasi“. Hteli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je „probila plafon“ a Stanković je izgledao uzrujeno dok je sa tribina gledao utakmicu usled kazne zbog isključenja na prethodnoj utakmici“, javio je večeras italijanski Skaj sport.

Najpoznatiji fudbalski novinar sa Apenina, Đanluka Di Marcio, objavio je da je Sampdorija spremna da otpusti Stankovića, kao i da bi na njegovo mesto mogao da dođe iskusni Klaudio Ranijeri.

„To upravi verovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz pre više od mesec dana“, objasnio je pomenuti pripadnik „sedme sile“ trenutni položaj osvajača više trofeja sa aktuelnim prvakom Srbije, koji je sa Đenovljanima ostvario samo jedan trijumf, uz jedan remi i pet poraza u Seriji A.

Otuda pretposlednje mesto na tabeli, pred dugu takmičarsku pauzu u Kalču.

Opširnije

Izvor: Danas.rs