Šekil O’Nil o NBA zvezdi Bruklin Netsa: On je idiot

od strane | nov 2, 2022 | Vesti | 0 Komentara

Legenda NBA lige Šekil O’Nil rekao je da je Kajri Irving fool, nakon što je košarkaš Bruklin Netsa na svom Tviter nalogu promovisao movie koji sadrži antisemitsku poruku.

„Vređa me da mi moramo da sedimo ovde i razgovaramo o stvarima koje nas dele. Nervira me jer moramo odgovarati za nešto što je napravio taj fool“, rekao je O’Nil o ispadu Irvinga, kojim je uvredio Jevreje.

„It hurts me every so often when now we dangle to take a seat up straight right here to talk about stuff that divides the sport. That we gotta acknowledge for what this fool has done.“

Shaq on Kyrie Irving

(via @NBAonTNT)pic.twitter.com/FAENmuSRgG

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) November 1, 2022

U istoj emisiji na TNT televiziji košarkaška legenda Čarls Barkli izjavio je da bi NBA liga trebala da suspenduje Irvinga.

„Kajri Irving treba da bude suspendovan, NBA je ovde napravio grešku. Mislim da bi Adam Silver trebalo da ga suspenduje, kao prvo i on je jevrej. Ne možeš da vređaš moju veru i da zarađuješ 40 miliona dolara godišnje. Mene da vređaš možeš, uvek imaš prava da kažeš šta misliš, ali 40 miliona nećeš uzimati ako vređaš moju veru. NBA liga je napravila grešku, ljudi su bili suspendovani i za manje“, izjavio je Barkli.

Opširnije

Izvor: Danas.rs