Skandal u Zagrebu: Bed Blu Bojsi dočekali igrače posle velike pobede, fudbaler Dinama vređao bivši klub

od strane | maj 6, 2024 | Vesti | 0 Komentara


 ≫ 

E. S.

Zaboravio je šta je pevao pre samo sedam godina…

Zlata vrednu pobedu upisao je zagrebački Dinamo prethodne večeri u okviru 33. kola Prve HNL. Na „Rujevici“ je u direktnom okršaju protiv Rijeke domaćin poklekao (1:2) pa se tako rivalu smeši sedma uzastopna titula.

Domaćin je pred više od 8000 gledalaca poveo golom Marka Pjace sa bele tačke u 50. minutu, međutim Dinamo se nije predavao i pogocima Bruna Petkovića i Arbera Hodže došao je do preokreta koji verovatno znači da je titula obezbeđena.

Vatrene pristalice zagrebačkog kluba dočekale su igrače posle velikog trijumfa i kasno tokom noći usledila je fešta, a glavni akter bio je Stefan Ristovski.

Fudbaler koji je od 2015. do 2017. nastupao za Rijeku, sa kojom je upravo i osvojio titulu u poslednjoj sezoni, bio je najglasniji i gnusnim povicima je izvređao svoj bivši klub. Kao da je zaboravio da je isto pevao o sadašnjem timu pre samo sedam godina… Treba ipak dodati da je i on na „Rujevici“ doživeo uvrede domaćih pristalica.

– Biće Rijeka k***c šampion – uzvikivao je Makedonac, a video možete videti ovde.

Reprezentativac svoje zemlje je između mandata u dva hrvatska tima nastupao i za lisabonski Sporting, a dres Dinama obukao je 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Navijaci Aek-a podigli Mihalisovu fotografiju na tribini pred duel sa Dinamom

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja
.

Najnovije iz rubrike Sport

Evroliga

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs