Stiže novi „Star Wars“ film

od strane | jan 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara

V. Đ.

Poznati su i detalji

Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Najavljen je novi film „Ratovi zvezda“ („Star Wars“) pod nazivom „The Mandalorian & Grogu“. Predviđeno je da ga režira i producira Džon Favro, a proizvodnja će početi kasnije ove godine, piše NME.

To će biti prvi „Star Wars“ film od ostvarenja „Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera“, filma iz 2019. vrednog milijardu dolara koji je zaključio originalnu sagu franšize. Međutim, od tada je bilo nekoliko uspešnih spin-off televizijskih serija, uključujući „The Mandalorian“.

Serija, koju je kreirao Favro, prati lovca na glave koje igra Pedro Paskal, a glumi voljenog lika po imenu Grogu, koji je fanovima poznat i kao Beba Joda. Serija trenutno ima tri sezone, a u pripremi je četvrta.

Beba Joda / Printskrin: Youtube/CNBC

Sada, Favreau snima dugometražni igrani film. Producent će zajedno sa predsednicom Lukasfilma Ketlin Kenedi, kao i kreatorom Ahsoke, Dejvom Filonijem.

„Voleo sam da pričam priče smeštene u bogati svet koji je stvorio Džordž Lukas. Izgledi da se Mandalorian i njegov šegrt Grogu dovedu na veliko platno su izuzetno uzbudljivi“, izjavio je Favro.

Datum izlaska filma „The Mandalorian & Grogu“ nije potvrđen, ali postoji nekoliko neimenovanih filmova iz „Ratova zvezda“ kojima se treba radovati u budućnosti, pri čemu je prvi zakazan za 22. maj 2026., drugi za 18. decembar 2026. i treći za 17. decembar 2027.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs