TOKOM GOVORA U UN VUČIĆ JE ISTAKAO: Srbija je žrtva hibridnog rata međunarodne zajednice! (VIDEO)

od strane | sep 21, 2022 | Vesti | 0 Komentara

GOVOREĆI na Generalnoj skupštini ujedinjenih nacija u Njujorku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da balkanski plan ne može da izađe na kraj sa još jednim sukobom.

Foto: Printskrin

Prema njegovim „Beograd ovaj proces vodi u veoma složenim okolinama u kojima se vodi hibridni rat i pruža kampanja međunarodne javnosti protiv naše zemlje u različitim oblastima.“

– Dobro je podsetiti citate i javljaju svetskih medija da će Srbija napasti svoje susede i da predstavlja pretnju regionalnu stabilnost. To se, naravno, nikada nije dogodilo, i to je bila samo jedna u nizu brojnih laži protiv Republike Srbije. Srbija je okarakterisana kao potencijalni faktor destabilizacije u regionu, samo zato što ne bi bila istina – da princip nepovredivosti granica mora da važi za sve podjednako – istakao je Vučić.

On je najavio da je „Srbija bila i biće faktor stabilnosti u čitavom regionu.“

– Srbija, uprkos mnogim neistinama i falsifikatima, podržava Dejtonski mirovni sporazum. Teritorijalni integral Bosne i Hercegovine i Integritet Republike Srpske u okviru Bosne i Hercegovine. I zato što je smatrala da politika sankcija koja se danas vodi protiv Ruske Federacije ne može nikome da donese dobre rezultate – rekao je Vučić.

SRBIJA ŽRTVA HIBRIDNOG RATA MEĐUNARODNE ZAJEDNICE!

„Podsećam vas na optužbama svetskih medija da će Srbija napasti svoje susede.jedna od laži protiv Srbije da bi nas sprečili da kažemo istinu – da PRINCIPI NEpovredivosti GRANICE MORAJU DA VAŽE ZA SVE!“ pic.tvitter.com/dDjBiEkvAH — Detektor laži (@LaziDetektor )