Vučić o učešću u „Plesu sa zvezdama“: Pristao sam da mi se smeju da bih pomogao drugima

od strane | jun 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Foto: Printscreen/ Youtube @Pera Peric

Opozicioni poslanici su u Skupštini Srbije podsetili građane na učešće predsednika Srbije Aleksandra Vučića u rijaliti programu „Plesom do snova“ 2007. godine. Vučić kaže da u tom šou programu nije bilo ni psovki ni nasilja, a da je on svesno pristao da mu se smeju i bude predmet, kako je rekao, sprdenje da bi pomogao drugima.

„Mene je pozvao tada bio (Željko) Mitrović i rekao ‘meni dobro zbog rejtinga, tebi nije loše, možeš neku rečenicu da proguraš’. Ja sam reko: ‘Ne mogu stvarno, ja ne umem da igrem’“, prisetio se Vučić gostujući na TV Prvoj.

Predsednik je kazao da mu je vlasnik TV Pinka tada objasnio da se učešćem u „Plesu do snova“ deci i dodao da je on pomogao trima porodicama.

„Reč je o jednom humanitarnom pristupu… Nisam ni igrao ni đuskao, pošto ne umem ni da igram ni da đuskam. To je bila smejurija i zabavljalo je ljude koliko sam nespretan za tako nešto. Prihvatio sam da mi se smeju i da budem predmet sprdnje koliko sam netalentovan, da bih mogao nekome da pomognem. Tamo nije bilo ni psovke ni nasilja. Tamo igrate, oni koji znaju. Oni koji ne znaju stoje i mlate nogama i rukama, kao ja“, opisao je Vučić svoje učešće u Pinkovom rijalitiju 2009. godine.

Istakao je da devojka sa kojom je plesao nije Ksenija Pajčin, kako se govori, već plesačica Ljubica Arsenović ili Arsenijević, nije siguran predsednik. A ubistvo Ksenije Pajčin upotrebio je da prvi rijaliti u Srbiji „Velikog brata“ uporedi sa onim što se poslednjih godina emituje na Pinku i Hepiju.

„Vidite mnogi su govorili kao glavnu krivicu jednog rijalitija ti što je ubica iz Mladenovca spomenuo jednog lika koji se pojavio tu… Ali rijalitije su pravili Marinika (Tepić) i njen današnji predsendik i Milivojevićev predsednik i pravili su novac. Ksenija Pajčin je ubijena, a ubio je učesnik rijalitija, njihovog rijalitija. I ne samo što je učesnik Velikog Brata, dobio 2009. treće mesto u tom rijalitiju, niko se nije setio. Niko nije hteo da ih podseti da je ubica bio učesnik rijalitija na kom su oni zarađivali“, rekao je Vučić.

On je ponovio da je učesnik rijalitija bio „ubica“ i pitao da li je neko odgovarao zbog toga. Ono što predsednik nije podsetio je da je Kristijan Golubović u rijaliti na Pinku ušao kao kriminalac, za razliku od ubice Ksenije Pajčin, Filipa Kapisode koji je učesnik „Velikog brata“ postao kao nekadašnji sportista i da u trenutku njegovog učešća u rijalitiju niko nije mogao da zna da će u budućnosti ubiti svoju devojku i sebe.

Vučić je kazao i da je Željka Mitrovića zamolio da se ukine rijaliti i da ga na Pinku za tri dana više neće biti.

„Ja stvarno ne znam da li će biti drugih rijalitija, to mora REM da reguliše“, poručio je Vučić.

Izvor: N1

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Opširnije

Izvor: Danas.rs