Željko Obradović o incidentu u Morači: „Ja ću uvek ponavljati, ja sam za ferplej i hvala na gostoprimstvu“

od strane | mar 31, 2024 | Vesti | 0 Komentara

S. L.

Trener Partizana je istakao da ništa nije video

Foto: Mileta Mirčetić

Ekipa Partizana je slavila protiv Budućnosti sa 89:83 u meču 25. kola ABA lige, čime su osigurali i svoje drugo mesto na tabeli na kraju ligaškog dela, što znači da će imati i prednost domaćeg terena kako u četvrtfinalu, tako i u eventualnom polufinalu.

Posle utakmice, svoje utiske o meču je izneo i Željko Obradović, koji je otkrio da nije baš srećan zalaganjem svih svojih igrača, te da će neke već ujutru sačekati trening.

Međutim, jedno od pitanja je bilo upućeno i o incidentu, kada su navijači jednostavno proterali neke mališane sa obeležjima Partizana.

Ipak, Željko Obradović kaže da je sve bilo korektno u ovom meču, tačnije, da je zahvalan na gostroprimstvu od strane Budućnosti ka igračima, ali i stručnom štabu Partizana.

Ne, ja sam rekao, što se tiče nas utakmice Budućnosti i Partizan su bile uvek korektne, bar otkad sam ja tu, i kod nas i ovde, nisam video problem, hvala svima na gostoprimstvu, takođe i ljudima koji su bili u dvorani, to je primer koji treba da sledimo. Ja ću uvek ponavljati da sam za ferplej i da se igrači i mi koji smo sporedni da se osećamo dobro u svakoj dvorani.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs