TB, | JMI |

Rijaliti zvezda Miljana Kulić i dalje provodi vreme u bolnici posle operacije stomaka.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Ringier /Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Sada ju je uslikao njeno dečko Nenad Macanović Bebica i objavio na Instagramu kako bivša zadrugarka sada izgleda.Je li Miljani bolje.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Instagram/nenad.macanović)

Podsetimo, Kulićeva se i dalje nalazi u Kliničkom centru tru Srbije, gde se oporavlja od operacije stomaka koji je imao u Turskoj, a njeno zdravstveno stanje je promenjeno.

Miljana Kulić (Foto: Instagram /miljana__kulic)

Miljana zamolio da poseti psihijatra zbog promene psihičkog stanja. Žali se da je pospana tokom dana i povremeno napeta, a kako kaže „jer je predugo u bolnici“. Jako se plaši kako se njene sestre Tijana i Ana odnose i brinu o sinu Željku, sa kojim su u Nišu. Kako je rekla lekaru, ona je nepoverljiva prema njihovim dvojcima, jer su ceo život bili neozbiljni. Požalila se doktoru da joj treba više sna tokom dana, ali je imala i izričitu želju da se više čuje od majke Marije, koja je uvek smiruje – počinje izvor i otkriva godinama da se Kulićevim psihićima otkrije. godine:

– Inače, njenom ranom medicinskom dokumentacijom potvrđeno je da se od 12. godine leči na psihijatrijskim klinikama. Pregled koji je obavila kod psihijatra pokazao je da ima blagu drhtavicu i spor govor, ali da će, ako bude strpljiva i saslušati lekare, uskoro napustiti bolnicu i nastaviti normalan život – zaključuje izvor „Republike”. .rs“ portal, a šta je Miljana, pak, saopštila javnosti u prvom televizijskom nastupu posle operacije, ako ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije