J.L. |

Ubistvo pevačice Selene Perez šokiralo je javnost, a pevačica je preminula samo dva dana pre svog rođendana.

selena perez • screenshot

Selena je debitantski album objavila 1989. godine, a pevanjem se bavila još odmalena. Prozvali su je meksičkom Madonom, a vrhunac karijere dosegla je sa 23 godine.

selena perez
selena perez

Selena se osim pevanjem bavila i glumom, ali se takođe bavila i dizajnom odeće. Zbog posebnog stila koji je negovala postala je modna ikona, a ljubav prema modi je potvrdila i kada je otvorila vlastitu prodavnicu “Selena And a lot of others”.

Tamo je zaposlila svoju prijateljicu Jolandu Salvidar koja je neko vreme radila kao menadžerka butika. Iako su se mnogi zaposleni žalili na Jolandino ponašanje, ni Selena ni njen otac Abraham, optužbe nisu shvatali ozbiljno.

Mnogi obožavatelji pevačice žalili su se na Jolandino ponašanje, ali i da nisu dobili nikakve bonuse, iako su uplatili članarinu. Zbog toga se Selena konačno obračunala s prijateljicom, a u žaru žestoke svađe, Jolanda je posegnula za pištoljem i upucala je.

selena perez
selena perez

Njena tragična smrt, pored porodice, pogodila je i fanove širom sveta. Nakon Selenine smrti, snimljen je movie o njenom životu u kojem je glavnu ulogu tumačila Dženifer Lopez, koja tada još uvek nije bila planetarno popularna.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs