Bila u šemi sa POZNATIM REPEROM? Maja Marinković RASKRINKALA pevača: „Dok smo snimali spot…“

od strane | nov 16, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Jedna od najžustrijih učesnica svih sezona „Zadruge“ svakako je Maja Marinković.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Purple) • Tv Purple / screenshot

O tome koliko se zadrugarka Maja fizički promenila, konstantno se polemiše i o njenim ljubavnim odnosima, kako u Beloj kući, tako i van nje.

Maja Marinković Instagram/majaamarinkovic
Maja Marinković Instagram/majaamarinkovic

Da starleti prijaju ovakva govorkanja, govori i činjenica da je već nekoliko puta sama istakla neke stvari, a to je slučaj i sa poslednjom aferom kojom je Marinkovićeva zaintrigirala javnost. Maja je nedavno priznala da je imala strasnu vezu sa poznatim pevačem, koji je u vezi sa pevačicom, a kako je istakla u pitanju je opasan frajer.

Nakon što je aferu priznala pred svima, Maja je otkrila i da ime tog pevača počinje na slovo S, pa se između ostalog spomenuo i reper Stefan Đurić Rasta.

Rasta i Maja su inače i ranije dovođeni u vezu, a govorilo se čak i da je reper sa zadrugarkom varao tadašnju suprugu Anu Nikolić. Maja je 2015. godine bila glavna manekenka u reperovom spotu za pesmu „Mala“, a upravo tada su i počele spekulacije o njihovom odnosu.

Pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, da je bila njegov fan, te da je na svaki način pokušavala da ga upozna i da mu se približi. Kako se bavila modelingom, pružila joj se prilika da se pojavi u njegovom spotu. Maji je ovo iskustvo definitivno poslužilo kao odskočna daska u svet rijalitija, a mediji su je potom u više navrata dovodili u vezu sa Stefanom.

Ipak, Maja je potvrdila da je njihov odnos bio striktno poslovan, te da sa Rastom nikada ništa nije imala osim saradnje na spotu.

Stefan Đurić Rasta
Stefan Đurić Rasta

To se stalno komentariše, taj naš odnos. Mi nikada nismo bili u ljubavnom odnosu. Ja sam snimala space za njega kao model. Stvarno nikada ništa nije bilo između nas, znate već da bih ja rekla da jeste. On nikad nije ni probao da mi priđe na taj način. Dok smo snimali taj space on je bio u vezi sa drugom devojkom. Zaista ništa nismo imali – istakla je ona tada za „Ekskluzivno“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs