Bivši dečko Anđele Đuričić ulazi u Zadrugu: Ono što je rekao o njoj će vas šokirati

od strane | mar 18, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Bivši dečko Anđele Đuričić izneo gnusne stvari o njoj

Dok se u prethodnoj sezoni Zadruge predstavljala kao fina i smerna devojka, Anđela Đuričić je u ovoj sezoni pokazala svoje pravo lice, tvrdi njen bivši dečko.

Pročitajte: Ovo će joj najteže pasti – Roditelji Anđele Đuričić odlučili šta će s ćerkom posle Zadruge 

Ata images

Momak koji se predstavio kao bivši dečko Anđele Đuričić tvrdi da je upoznao kao sasvim finu devojku, ali da smatra da je ona sada pokazala kakva je zaista. Međutim, on ipak navodi da je Đuričićeva imala neke čudne fetiše i se**ualne želje i dok je bila s njim u vezi.

Pročitajte: Ni Ana, ni Anđela, Zvezdana kad izađe iz Zadruge čeka ova žena – Otkrila sve detalje 

Youtube printsreen

– Pozdrav, viđeo sam da vas dosta ljudi prati a nisam se nikada oglašavao jer ne želim da se za mene zna. Molim te da niko ne zna za mene. Ja sam bivši dečko Anđele Đuričić. Sramota me je što sam bio sa takvom đevojkom. Bila je normalna dok smo bili zajedno, a sad je ne prepoznajem. Čujem da me spominje često i želim da se oglasim. Pošto je već ukaljala svoj obraz, moram da kažem je imala slične momente u vezi, kao što ima u Zadruzi. Istina je da ima foot fetish i to se meni iskreno nije dopalo.  – npisao je bivši dečko Anđele Đuričić, pa nastavio:

Pročitajte: Anđelu će ovo dokrajčiti – Zvezdan ima sina od godinu dana, ljubavnicu maltretirao i pretio joj 

– Tražila je da je šamaram tokom vođenja ljubavi, što je meni bilo ne mogu reći ni odvratno, stvarno bolesno. Naravno da je nikada nisam udario. I ono što želim da kažem a što sam kasno shvatio da je ovo prava Anđela u Zadruzi. Zato naša veza nije opstala – napisao je on jednoj fan stranici na Instagramu.

A, mnogi veruju da je ova njegova izjava najava ulaska u Zadrugu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs