Bol više nije mogla da podnese: Ceca smanjila grudi, a onda otišla na još jednu OPERACIJU

od strane | apr 9, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović na trenutak sve zabrinulo

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović je dobro, budući da je u prethodnom periodu umela da zabrine sve oko sebe. Ipak, njen svaki problem je rešen vrlo brzo, stručnim delovanjem i bez velikih komplikacija. Pevačica je svojevremeno progovorila o situaciji s kojom se nosi, a zbog koje je morala da obavi čak i estetski zahvat. Naime, bol u kičmi bio je nesnosan, a sve zbog veličine grudi koje je morala da koriguje.

Photo: M.M./ATAImages

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović više nije ugroženo, rešila sve što je mogla 

Budući da razlika nije bila prevelika, kada je pre izvesnog vremena Ceca otputovala u Tursku, mediji su poverovali da je pristala na još jednu korekciju, a sve zbog toga što ne može da umanji bolove. Povod njenog tadašnjeg odlaska u Istanbul, međutim, bio je potpuno drugačiji.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Pevačica je uklanjala višak sa stomaka, a snimke odlaska u bolnicu i pripreme podelila je sa publikom.

Photo: M.M./ATAImages

Kada je rešila problem kičme i viška u stomaku koji joj je smetao, okrenula se zdravoj ishrani i treninzima koji su urodili plodom te izgleda kao kada je bila devojka. Ceca je spremna da peva po snegu i kiši, najvećoj vrućini, ali i vrtoglavim potpeticama koje zasigurno nisu dobre za njenu kičmu niti stopala.

Pročitajte Ceca Ražnatović se oglasila povodom vesti o Anastasijinoj trudnoći, evo šta kaže buduća baba

Tokom poslednjeg gostovanja zbog nesnosnog bola morala je čak da zatraži stolicu da sedne, otkazivanje nastupa nije dolazilo u obzir pisao je Story.

Photo: M.M./ATAImages

– Valjda sam opteretila stopala, stalno sam na desetki, dvanaestici. Prvi put za 35 godina karijere zatražila sam stolicu na bini, jer taj bol u članku više nisam mogla da podnesem. Šta sve mi žene moramo da trpimo – kazala je folk zvezda koja je ranije umela i da se izuje na sceni, što publici nije smetalo. Zdravstveno stanje Cece Ražnatović po prvi put je zabrinulo sve.

Ata images

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović sada je zadovoljavajuće, folk diva skinula kilograme 

– Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, ozempika, čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati. Jer taj lek u stvari koriste dijabetičari. Nije ni bitno – otkrila nam je ona.

ATA images

– Jednostavno odlučila da posle sedam ne jedem ništa i samo da konzumiram vodu. I jednom prilikom sam rekla i ponekad neko pivce. I onda su me pitali kako pijem pivo kad to goji. Ja kažem, mene ne goji, mene pivo voli, ali zaista to je. I meni je to pošlo za rukom i ja sam skinula 8,5 kilograma za mesec dana, a da nijedne sekunde nisam gladovala, jela sam šta god sam htela. Najkasnije, znači pola 8, 8 uveče, nema više unosa hrane i meni se to pokazalo. To je kao autofagija. I onda ujutru ustajem u 8, pola 9, doručak, pokretanje metabolizma i to je to. I fizička aktivnost.

– Treniram ili ako ne stignem na trening, ja odradim brzi hod na traci da pokrenem telo, metabolizam. Ako ležiš non-stop, ne može da ti se ubrza metabolizam- ispričala je za Telegraf.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs