„Bolesnica koja se tuče zbog parkinga!“ Anabela Atijas se oglasila nakon što je odjeknula vest da je završila u policiji zbog svađe sa komšinicom

od strane | feb 12, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Olgica Kosovac

|

Vest o tome da je pevačica Anabela Atijas danas završila u policiji zbog svađe sa komšinicom odjeknula je kao bomba, a pevačica se sada oglasila, te otkrila o čemu se radi.

Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, gospođa Atijas je navodno ušla u raspravu sa ženom zbog parking mesta, a nakon haosa gospođa je pevačicu prijavila policiji.

Tim povodom se oglasila Anabela i otkrila da li je to istina i šta se tačno dogodilo.

Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ništa od toga se nije desilo. Drago mi je da vi prepoznajete šta je laž, ali narod zbog ovakvih izmišljenih priča misli da sam bolesnica koja se tuče zbog parking mesta – rekla je Anabela za „Alo“, a potom otkrila da li se nekad susrela sa sličnom situacijom.

– Ne, nikada mi se tako nešto nije desilo, zaista – rekla je ljubazno Anabela.

Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Anabela je zatim dodala da će se advokati baviti ovim slučajem.

Podsećanja radi, izvor je prethodno do detalja objasnio šta je navodno dogodilo ispred pevačicine zgrade.

Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Anabela Atijas (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Anabela je bila u šoku, jer nije mogla da veruje da je žena namerno blokira. Prišla joj je i pitala zbog čega to radi i zašto joj smeta. Bila je čak i ljubazna. Međutimn, ta žena je počela da viče na nju i da drami i da govori kako ne može da radi šta hoće i da to što je ona poznata nju ne zanima. Anabela se nasmejala i upitala je koji je njen problem, da bi ta gospođa krenula ka njenim kolima da joj čupa brisače. Anabela je uhvatila za ruku i rekla joj drsko da se pomeri i da će zvati policiju. Grubo joj je rekla da se leči i da nije normalna. Sela je u kola i rekla joj da odmah pomeri vozilo da bi mogla da se isparkira – kaže izvor za „Star“ i dodaje:

– Šokirana je otiša da završi obaveze, a kada se vratila u stan nakon sat vremena, na vrata joj je došla policija i rekli su joj kako je komšinica prijavila za napad. Andrej je bio tu i znao je celu priču, te je rekao policajcima da će doći u stanicu da daju izjavu. Otišli su odmah i ispričali šta se desilo. Naravno da Anabeli nije napisana prijava i rekla je, ako se parkira opet tako da je blokira, ima da zove policiju iste sekunde – govori poznanica porodice Atijas.

Anabela Atijas će, sa druge strane, biti uključena u novi biznis koji je pokrenula njena ćerka Luna Đogani, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Luna Đogani uključuje i roditelje u novi biznis: „Skroz sam batalila muziku!“

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs