Ceca krije da je bila u vezi s ovim poznatim lepotanom: Ostavila ga je posle samo 17 dana FOTO

od strane | mar 30, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Bivši dečko Cece Ražnatović bio je sin čuvenog arhitekte

O životu Cece Ražnatović uglavnom se zna skoro sve. Međutim, postoje stvari koje je pevačica godinama vešto krila od javnosti.

Pročitajte: Oženio se Cecin bivši dečko – Fotografije sa venčanja pokazuju kolika je mladina sličnost sa Ražnatovićkom FOTO 

Rajko Ristić

Folk diva uglavnom je izbegavala da govori o svom ljubavnom životu, a kada su muškarci u pitanju jedini o kome je uvek rado govorila je njen suprug Željko. Iako je on bio njena najveća ljubav, svakako da nije bio prvi muškarac u njenom životu.

Pročitajte: Priznala je – Arkan me je zbog ljubomore ošišao do glave 

Zoran Jakšić

Naime, kako se početkom devedesetih godina pisalo, Ceca je bila u vezi sa Dejanom Marjanovićem Šabanom, dečkom s one strane zakona. Nekrunisani kralj Zvezdare, kako su ga tada zvali i pevačica upoznali su se preko Mire Škorić, koja je bila njegova prijateljica.

Pročitajte: Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović – Evo koga je sve ljubila pre Bogdana

Instagram puls_asfalta printscreen

Bivši dečko Cece Ražnatović u to vreme bio je jedan od najpoželjnijih Beograđana, sin čuvenog arhitekte čije je remek delo kupola na Hramu Svetog Save u Beogradu. Međutim, on je ipak izabrao da živi s one strane zakona, što pevačica, kako je jednom prilikom izjavila, uopšte nije znala.

Pročitajte: Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom – Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO 

Zoran Jakšić

– S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila – ispričala je Ceca jednom prilikom.

Ata images

Bivši dečko Cece Ražnatović ubijen je u dvadeset i sedmoj godini.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs