Čestitamo! VERILA SE Mimi Oro! PRSTEN dobila na proslavi rođendana

od strane | sep 15, 2022 | Poznati | 0 Komentara


N.M. |

Starleta Mimi Oro je konačno srećna u ljubavi, a emotivni partner ju je zaprosio prilikom proslave 31. rođendana.

Mimi Oro (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– U tebi imam prijatelja, ljubav i sve. Moj san si ispunio ti, kao prijatelj i sve. Ljubav se desi kada se najmanje nadaš. Hvala ti za sve ove godine što sam želela da mi neki muškarac pokloni prsten, pa i običan. Ti si izabrao verenički, iako je iz prijateljstva i ljubavi. Hvala, Marko, što si tu i kada nisi, i hvala ti za sve – poručila je Mimi uz snimak stavljanja prstena na prst.

Mimi Oro (Foto: Instagram/mimi_oro_milica)
Mimi Oro (Foto: Instagram/mimi_oro_milica)

– Hvala ti što si tu iako nisi. Hvala ti za ovu noć iako znam da nećeš biti sa nama na proslavi mog rođendana. Znam da si uvek tu. Hvala ti što si mi ulepšao ovu noć. Marko, nisam sumnjala u tebe, ali nisam se ni nadala svemu ovom. Oduševljena sam. Hvala ti – dodala je Milica uz fotografiju torte na kojoj je, pored svećica, ispisano: „Samo ti!“.

Živanovićeva je ovim postupkom dovela mnoge u zabunu budući da je u aprilu tekuće godine kao svog partnera predstavila javnosti jutjubera Nikolu Jovanovića, poznatijeg kao Nixa Zizu, dok sada govori o izvesnom Marku.

Mimi Oro (Foto: Instagram/mimi_oro_milica)
Mimi Oro (Foto: Instagram/mimi_oro_milica)

Ipak, Mimi se nakon objave ovog teksta oglasila i objasnila kako stoje stvari.

– Iako su mnogi pomislili da je verenički prsten ozvaničenje ljubavne veze, istina je malo drugačija. Nemam emotivnog partnera, a prsten sam dobila od bliskog prijatelja koji je želeo da me obraduje. Šmekerski i drugarski je odlučio da mi kupi verenički prsten jer me nijedan muškarac sa kojim sam bila u dugoj vezi nije verio. Kada već nije neki dečko, to je učinio on. Oduševila sam se time jer je to divan gest koji bi kupio svaku ženu. Savetujem muškarce da iznenade svoje sestre, majke, devojke i supruge kada god im se ukaže prilika. Žene vole nakit i lep je osećaj kada ga dobijemo od muškaraca koji su nam dragi. Kada me je taj drug pitao šta bih želela za rođendan, rekla sam mu da bih želela da konačno imam verenički prsten. Ispunio mi je želju i zauvek ću ga nositi. iako se nisam verila, lep je osecaj. Nadam se da cu uskoro naći pravog verenika i budućeg muža. Za sada sam slobodna i čekam svoju srodnu dušu – istakla je Mimi za Alo, a kojim skandaloznim izdanjem je ona, sa druge strane, nedavno zapanjila javnost, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije