DA JE ROĐENA MAJKA NE PREPOZNA! Evo kako se Ceca KRIJE U AVIONU! Foto

od strane | dec 5, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Iako povremeno koristi i usluge privatnog aviona, pevačica Svetlana Ražnatović Ceca zbog mnogobrojnih putovanja često putuje i putničkim avionima.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Upravo tokom jednog takvog leta je nastao i poslednji selfi koji je objavila na društvenim mrežama, te je tim putem pokazala na koji način se kamuflira ne bi li je prepoznao baš svaki putnik, a, samim tim, joj i tražio autogram ili zajedničku fotografiju.

Velike naočare za sunce i marama oko glave Cecin su način da se skloni od znatiželjnih pogleda, ali nema sumnje da je i u takvom izdanju poneko prepozna.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Instagram/cecaraznatovic)
Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Instagram/cecaraznatovic)

Podsetimo, Svetlana je u poslednje vreme praktično zatrpana poslom, budući da, pored stalnog angažmana u muzičkom ability šou-programu „Zvezde Granda“, snima i lični dokumentarno-igrani program „Ceca Demonstrate“.

Na sve to, Ražnatovićeva vredno radi i na novom albumu koji joj, kako sama ističe, predstavlja veliki izazov budući da je ostala bez dosad najvernijeg saradnika – tekstopisca Marine Tucaković, koja je preminula u septembru 2021. godine.

Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Lola Stojanović)
Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

Sa druge strane, jedna njena koleginica je nedavno iznenadila mnoge priznanjem da joj se povremeno ne dopadaju Cecini stajlinzi, a više detalja o tome, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs