DA LI JE MOGUĆE? Evo kako je „Kralj bakšiša“ izgledao u CVETU MLADOSTI, mnogi bi mu pozavideli na ovome!

od strane | nov 23, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Ova fotografija nasmejala je slatko mnoge, pevač gotovo da ne liči na sebe.

Radiša Trajković Đani • Instagram

Mnoge poznate ličnosti se stide svojih fotki iz mladosti, koje bi rado spalili, a ima i onih koji ih bez blama objavljuju na društvenim mrežama, poput Radiše Trajkovića Đanija.

Radiša Trajković Đani - Krštenje unuka
Radiša Trajković Đani – Krštenje unuka

Naime, na društvenim mrežama pojavila se slika pevača sa znatno dužom kosom, koja je zbunila mnoge njegove fanove, s obzirom na to da se zna da Đani već dugo vremena ima izuzetno kratku dužinu kose.

Istu sliku svojevremeno je i sam pevač objavljivao putem svog Insta storija i tom prilikom zbunio mnoge pratioce, a bilo je i onih koji su u prvi mah pomislili da se pevač podvrgao transplataciji kose, što je sve češći pattern kod muške populacije.

Naravno da je u pitanju samo Đanijeva fotografija pre mnogo godina, na kojoj se može uočiti da je pevač nekada imao manjak kilograma, ali i višak kose, na kojoj bi mu pozavidele i mnoge žene.

Radiša Trajković Đani
Radiša Trajković Đani

Podsetimo, Đani je nedavno proslavio krštenje unuka, dok mu se istog dana, kada bi trebalo da bude ponosan, događala i prava porodična drama, s obzirom na je njegova supruga Slađa sutradan imala zakazanu operaciju zbog problema sa srcem, što ne bi bilo prvi put da ima problema sa zdravljem.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

DA LI JE MOGUĆE? Evo kako je „Kralj bakšiša“ izgledao u CVETU MLADOSTI, mnogi bi mu pozavideli na ovome!