D.D.N. |

U večerašnjoj emisiji „Narod pita“ voditelj Darko Tanasijević ugostio je Dejana Dragojevića, Dalilu Dragojević, Anđelu Đuričić i Filipa Cara.

Dalila dagojević Screenshot/Tv Pink • Tv Pink / screenshot

Dragojevićka je na večerašnji susret sa bivšim mužem i dečkom stigla u kratkoj, crnoj haljini, a poslebno je otkrila jedno rame.

Atmosfera u studiu je ubrzo dostigla usijanje, a Dalili je u jednom trenutku pukao filim, te je počela da iznosi detalje iz života bivšeg ljubavnika Filipa Cara:

– Od dana kada je Dalila otišla od Filipa, on nikada nije dobio poruku od mene, on se meni javio, jer je čuo kako sam ja loše. „Ma marš klošaru sa ovog broja, zaboravi da ovaj broj postoji,“ – e takve je on poruke dobio od mene. Ovo što on priča da sam ja njega zvala nakon toga nije istina. O kojoj ljudskosti ti pričaš, ti nemaš ljudskosti, ti si za mene dno dna. Dalila je za sve vas izmislila svet, nema ker za šta da vas ujede, pare koje ste zaradili potrošili ste na alkohol i prostitutke, ja imam mnoge informacije.

Filip Car YouTube/Screenshot/ZadrugaOfficial
Filip Automobile YouTube/Screenshot/ZadrugaOfficial

– Filip i Dejan su kod mene blokirani. Baš ću da se bavim Filipom Carem, Čovek nema vozačku, u životi sebi vozačku nije obezbedio, on će o meni da priča i da mene komentariše, ja sam bar sebi bar nešto obezbedila. Šta si ti obezbedio? nemaš vozačku, a puniš uskoro 30 godina. Dosta sam ti ćutala, ti si se sad preznojio, da te pipnemo ispod pazuha mokar si. Čovek duguje pare kod zelenaša u Hrvatskoj, pet sudskih poziva ga čeka – rekla je Dalila uživo u emisiji.

Opširnije