Dalje neće moći bez nje: Nevena Božović slomljena od bola zbog gubitka najvažnije osobe FOTO

od strane | mar 25, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Tuga Nevene Božović nemerljiva je zbog njenog odlaska

Nevena Božović otkako se ostvarila u ulozi majke ćerki Anki pre godinu i po dana povukla se sa javne scene. Želi da uživa u roditeljstvu i provede svaki trenutak sa naslednicom dok je mala. Zato nemamo priliku da je viđamo često u medijima, kao ranije.

Pročitajte: Ljubomorno ga čuva za sebe – Prezgodni pilot, tiha patnja mnogih dama, ovo je muž Nevene Božović FOTO

Foto: Ata images

Poznato je da živi na relaciji Budva- Beograd s obzirom na to da joj je suprug Nikola Ivanović poreklom iz Crne Gore, pa tako koriste svaki slobodan trenutak da uživaju na jadranskom primorju. Međutim, ovih dana ona je otišla put Kosovske Mitrovice, kako bi bila sa svojim najmilijima a razlog tome je smrt njene bake.

Pročitajte: Brak na klimavim nogama – Nevena Božović jedva prepoznatljiva, javnost spekuliše o potencijalnom razvodu FOTO

Foto: Instagram

Tuga Nevene Božović ovih dana je ogromna i ovaj gubitak će sigurno ostaviti veliki ožiljak na njenom srcu, jer je samo dve godine nakon što se oprostila od voljenog dede, na večni počinak ispratila i baku Milenu. Od žene koja je njeno detinjstvo učinila posebnim, i zbog koje je, do poslednjeg dana njenog života, na licu imala osmeh, pevačica se oprostila dirljivom porukom na društvenim mrežama.

Pročitajte: Nevena Božović stavila TAČKU na nagađanja – Ovo je ISTINA o RAZVODU

– Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj borac, moj ponos, moja boginja, moja Lula. Volim te – napisala je i uz par fotografija i emotivni snimak na kome izvodi numeru „Moja Milena“ oprostila se od heroine svog detinjstva.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs