Darko Tanasijević je priznao da je ŽELEO DA BUDE UČESNIK U ZADRUGI, pa je o šestoj sezoni progovorio: „Svi ćemo se iznenaditi“!

od strane | sep 5, 2022 | Poznati | 0 Komentara

DDN |

Početak nove, šeste sezone „Zadruge“ zakazan je za 9. septembar u 21:00 na Roze televiziji. kanal, a kako se ulaže novih zadrugara svakim danom približava Beloj kući, vodi rijaliti programa Darko Tanasijević otkrio je koliko mu je ovaj projekat promenio život.

)
Darko Tanasijević • ioutube

Sa „Zadrugom“ od samog početak prve sezone, koliko vam je ovaj projekat promenio život? Možete li se zamisliti bez „Zadruge“ i zadrugara?

– Pripala mi je velika čast i odgovornost kada je počela da se emituje prva sezona „Zadruge”. I tada sam bio deo tima, a godinama sam samo napredovao i moja uloga se menjala i odgovornost se povećavala. Svakako da mi je „Zadruga” promenila život, nema sumnje da bi moja karijera, ali i privatni život, krenuli u sav drugi pravcu da nije bilo ovog projekta, bez kojeg, sada mislim, ne bih uspeo da uradiš i bez njega.

Radite možda znate neka od iznenađenja koja su pripremljena za „Zadrugu 6“ i da li biste mogli nešto da otkrijete?

– Znam za mnogo iznenađenja, ali ona najpicantnija, verujte mi, kriju se i od nas voditelja! Jedva čekam da se zajedno iznenadimo 9. septembra, tako je blizu.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Crimson)

Tokom svih godina i rada kao čelnik „Zadruge“ da li ste želeli da, bar za kratko vreme, postanite učesnik i osetite kako je živeti u čuvenom Belinom domu?

– Moram da budem iskren, razmišljao sam više puta i želeo sam da se okušam kao učesnik, makar na dve-tri nedelje, samo što nisam menjao ideje sa Velikim šefom. Što je sigurno, sigurno je! Mislim da bi mi bilo zabavno da i sa te strane posmatram celu situaciju, ali ne zadugo – emotivnost bi mi brzo „došla do glave“ – otkrio je Darko za „Crimson“.

Pročitajte više