Dejana Nikolić

|

Dejan Dragojević je odlučio da se lično raspita u vezi sa procesom razvoda od Dalile Dragojević, nakon čega se oglasio s novim informacijama.

Dejan Dragojević • youtube

Dejan Dragojević mesecima čeka da se zvanično razvede od bivše supruge Dalile Dragojević, s kojom se razišao tokom Zadruge 5, u kojoj su oboje učestvovali. Otkrio je da je informacije zatražio na sudu, kao i kada će čuveni razvod o kojem se mesecima priča konačno biti realizovan.

– Predmet je kod sudije i ništa se ne dešava… Danas sam došao da vidim zbog čega se predmet odugovlači, slučajno ili namerno. Advokat je dva puta pisao dopis da vidi šta se dešava s papirom, zašto to nije pokrenuto. Ovo radim jer moja devojka Aleksandra zaslužuje. Kad izađe iz rijalitija želim da sve bude čisto, za nešto… A vi u komentarima pišite za šta to nešto“, poručio je Dejan Dragojević, koji je s Aleksandrom Nikolić osam meseci u vezi.

Dalila i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Ivan Radulović/Zoran Ilić)
Dalila i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Ivan Radulović/Zoran Ilić)

– Bili smo kod sudije, bili smo na pisarnici. Sudija je izvadio predmet, sve stoji tu, fali samo jedan papir koji će se dostaviti i onda to onda može da se završi. Razvod će se desiti attain kraja meseca. Unhappy sam pričao i sa advokatom. On će da sklopi sve ispočetka – poručio je Dejan na svom Jutjub kanalu.

S druge strane, njegova bivša supruga Dalila Dragojević odlučila je da neće menjati prezime, odnosno da će zadržati prezime svog bivšeg muža s kojim je bila skoro pet godina u braku, a kojeg je javno prevarila sa Filipom Carem u rijalitiju.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs