Dejan otkrio da je MILJAN VRAČEVIĆ PISAO Aleksandri, pa mu je žena ugasila Instagram: „ISPALIO SE, sve sam skrinšotovao“!

od strane | okt 16, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Dejana Nikolić

|

Pobednik „Zadruge 5“, Dejan Dragojević. oglasio se danas u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“ i tom prilikom se osvrnuo na aktuelna dešavanja u Beloj kući, kao i slučaj svoje devojke Aleksandre Nikolić i aferu „čokoladica“, u kojoj se našla zajedno sa Bilalom Brajlovićem.

Dejan Dragojević, Miljan Vračević YouTube/Screenshot/Blic/Ringier/Milan Ilić • Ringier

Iako je većina bila mišljenja da će ova situacija poljuljati odnos Dejana i Aleks, on ističe da je njegova devojka napravila dobar potez.

– Jedino što je mene poljuljalo je to što Aleksandra ima zdravstveni danger, koji će joj se hvala Bogu regulisati, tako da će sutra sve biti juče. Što se tiče čokoladice, interesantno je kako neka čokoladica može da zavrti priču više nego ne znam šta da se desilo. U suštini, sve što je Aleksandra rekla kroz „Zadrugu“, ja sam rekao prvi, jer sam znao šta je htela da uradi. Međutim, previše ljudi je oko nje i ne može nikad da kaže ono što hoće, odvuče ti pažnju Zorica, pa Miljan… Dok odgovoriš Miljanu, javi se jajoglavi „ejlijen“ (eng. vanzemljac) iz Sarajeva, i onda dok pohvataš kome šta treba da kažeš, izgubiš kompas i na kraju ispada da nešto muti. U stvari, napravila je jako dobar potez. Imala je najveće svađe sa Majom, na kraju je Maja popila pivo i natapirala je kosu, bez da je Aleksandra išta uradila, osim što ga je kupila. Tako da negde se vodila onim čime se ja vodim, a to je da prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže – priča Dragojević.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević Ringier/Ivan Radulović
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević Ringier/Ivan Radulović

Dejan se osvrnuo i na Miljana Vračevića, koji je u više navrata negativno komentarisao kako njega i Nikolićevu, tako i njegovog brata, Davida, te otkrio da je aktuelni zadrugar svojevremeno pisao Aleksandri na društvenim mrežama.

– Što se tiče Miljana, mene on nije vozio 13. januara na ušivanje glave, već produkcija i obezbeđenje. Ali to nije bitno, ono što je bitno jeste da je Miljanova žena deaktivirala njegov Instagram profil, ali su se zeznuli – ja sam skrinšotovao tamo gde je Miljan njoj pisao poruke i odgovarao joj na stori, ali se na kraju ispalio zato što je Aleksandrin telefon nije bio tu, već kod devojke koja joj je vodila profil i rekla mu: „Aleksandra nije tu“, a on je slao srca, reagovao na storije koji su bili ženstveni – zaključuje Dejan Dragojević u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs