DOBIO ULOGU U INDIJSKOJ REKLAMI: Ljuba Stanković neprepoznatljiv – ovako sada izgleda pobednik „Pinkovih zvezdica“! (FOTO)

od strane | avg 27, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D.D.N. |

Kada se Ljuba Stanković prvi put pojavio u „Pinkovim zvezdicama“ odmah je osvojio srca publike i članova žirija.

Ljuba Stanković • Youtube / screenshot

Ljuba je sa samo 6 godina pevao kao anđeo, a odmah je postao i glavna atrakcija.

– Iskreno, pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice, ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni, slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje – pričao je tada petogodišnjak za ,,Pink”: Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu ,,Bato”.

– Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u ,,Pinkove zvezdice”. Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presrećan sam – pričao je nekad Ljuba.

Ljuba je u par navrata svojom interpretacijom rasplakao Jelenu Tomašević kao i Gocu Tržan. A nakon takmičenja imao je nastupe u mnogobrojnim emisijama.

Mališan je sada značajno porastao i danas fura sasvim drugačiju frizuru. Stanković se još uvek bavi muzikom, peva i imam nastupe u inostranstvu, a pisalo se i da je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami, što je i on sam potvrdio objavom na svom profilu na Instagramu:

– Reklama za Indijsku Televiziju – piše u objavi pre malo više od godinu dana.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs