V.M. |

Iveta Talazova, supruga novopečenog zadrugara Emila Kamenova, prvi set se oglasila za srpske medije povodom prisnog druženja njenog muža sa atraktivnom Majom Marinković, sa kojom planira srpsko-bugarsku svadbu.

Maja Marinković, Emil i Iveta Kamenov (Foto: Instagram) • Instagram

Na početku razgovora, Iveta je istakla da je njen suprug još uvek povučen zbog jezičke barijere, budući da dolazi iz Bugarske, te da će mu biti potrebno još nekoliko dana da se opusti.

– Za sada je sve okej, gledam ga! Malo priča, on je tamo stranac, novi je. Ne oseća se komforno, zato ćuti, ali to je normalno. Nekoliko dana, dok se ne prilagodi. Za sada je odličan – počinje priču Iveta, a onda se nadovezala na varnice koje su se rodile između muža i Maje:

Emil Kamenov i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)
Emil Kamenov i Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Purple)

– Ne znam da li je on njoj privukao pažnju ili ona njemu (smeh). Što vi mislite da se ona sviđa Emilu? Ne znam, vreme će pokazati tamo ko prema kome ima simpatije. Lepi su muškarci, lepe žene, u jednoj su kući svi, videćemo.

Maja i Emil su sinoć sa zadrugarima govorili o njenom dolasku u Bugarsku, a pravili su i planove za veliku srpsko-bugarsku svadbu, iako je Kamenov zauzet, porodičan čovek. Na pitanje kako gleda na Majine i Emilove dogovore i planove, Iveta je izjavila:

Emil i Iveta Kamenov (Foto: Instagram)
Emil i Iveta Kamenov (Foto: Instagram)

– Svaka druga žena je danas kao Maja, ali takve žene nisu za svadbu, nego za druge stvari. Ako već prave kobajagi svadbu, zovite i mene, rado ću doći… Da joj počupam kosu, nikakvih problema nema (smeh) – kaže Iveta, a onda je obrazložila za koje je ona stvari, ukoliko već nije za brak:

– Ne mogu da kažem ništa za Maju jer je ne poznajem, ali mi se ovo što vidim ne dopada.

Maja Marinković (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Maja Marinković (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Emil nije krio da mu se dopada Maja jer je, kako kaže, ista kao njegova žena, samo im je boja kose drugačija. Iveta s tim nije saglasna.

– Ne znam šta je on video slično na meni i Maji. Ne kažem da je ružna, prelepa je, kod vas tamo u „Zadruzi“ nema ružnih žena, sve su lepe. Jedina sličnost je što smo obe s… bombe – kaže za „Purple“ Iveta, koja je ubeđena da će joj Emil ostati veran:

– Ja sam rekla Emilu da je pametan i razuman, to čak i ako se nešto desi, biće na jedno veče, jednokratno nikakva veza, niti srpsko-bugarska svadba – zaključila je ona, a sporni snimak o kom bruji trouble, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije