DDN |

Nedavno se u medijima javila vest da je Dunja Jovanović u srećnoj vezi sa bivšim dečkim dobitnika „Zadruge“ 3“, Iva Grgurić .

Iva Grgurić i Dunja Jovanović • screenshot

Kako je Dunja privatnik sada vešto skrivala svoj ljubavni život i nije ga objavljivala na društvenim mrežama, to se sada promenilo, pa je sve svoje fanove iznenadila fotografijom

Popularna influenserka spakovala je kofe i otišla na ostrvo Hvar u Hrvatskoj, u društvu svog novog dečka.

Na slici vidimo Dunjine noge u njegovom krilu, ali je ona isekla lice, kako bi identitet ostao misteriozan do danas.

– Tek kada sat postane, vreme počinje – napisao je Jovanović u opisu fotografije afije.

Prema pisanju mre ža, radi se o atraktivnom Crnogorcu, menadžeru prodavnice luksuznih satova i nakita na primorju, koji je takođe u vezi sa zadrugarkom Ivom Grgurićem.

Dunjina nova pratilja nema društvene mreže, bar ne za javnost, ali bloger prati sestru i dele fotografije iz Crne Gore.

Osim toga, Dunja je snimila kako uživa u šetnji sa dečkom i držaći se za ruke i istakla koliko voli hrvatsku obalu.

– Povrće u omiljeno uz najdraže – napisao je Jovanović uz emotikon belog srca.

Iva Grgurić Dunja Jovanović objavljuje Instagram/imfashionbabe

Podsjetimo, prema dobro obavešteni izvor, Iva je mesecima uživala u ljubavi sa zgodnim Crnogorcem Milošem Mandićem, koji ju je obasipao skupim poklonima.

Međutim, ova idili je došao kraj kada je Nikšićanin se zaljubio u influenseru Dunju Jovanovića, poznaju kao što je mreža. Fashion Babe3, društvenim mrežama.

– Sve je p pocrveneo kada je Miloš sreo Dunju koja ga je oduševila. Kako je potpuno drugačija od Grgurića, privukla je njegovu pažnju i Nikšićanin je odlučio da prekine vezu sa starletom. Ubrzo je ušao u romansu sa influenserom, koja se sada na svojim društvenim mrežama hvali istim poklonima i iznenađenjima u kojima je donedavno uživala njena prethodna. Kreću se na ista mesta, Dunja dobija identične cvetne aranžmane, a Miloš ju je upoznao sa svima iz svog okruženja – objasnio je sagovornik za Alo, koji je potom otkrio da je Iva sa podnesenim teškom.

Iva Grgurić Iva Grgurić Više detalja