EVO GDE SADA ŽIVI JOVANA! POSLE RASKIDA SA STEFANOM SE ODSELILA, a dok je on bio u rijalitiju čekala ga je u vili Karića

od strane | avg 21, 2022 | Poznati | 0 Komentara


S.P.

|

Posle vesti da su raskinuli Stefan Karić i Jovana ljubisavljević koja je došla kao grom iz vedra neba bivši rijaliti učesnik otrkio je sve detalje u emisiji „Zaduga-Narod pita“.

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević • youtube

Poznato je da je sve vreme dok je Stefan boravio na imanju u Šimanovcima Jovana živela u vili Karića te da je za nju bio odvojen ceo sprat. Ona ga je verno čekala da se vrati iz Zadruge kako bi nastavili svoj zajednički život. Ipak, kako je došlo attach kraha veze ona se iz njihove kuće odselila.

Vas dvoje ne živite u tvojoj kući – pročitala je voditeljka tvit u emisiji, na šta je Stefan odgovorio.

– Ne, ne, ona je u stanu jednom – rekao je Karić.

Podsetimo, Stefan je izneo i razloge raskida:

– Neko njeno ponašanje je mene ohladilo, očekivala je više od mene. Razočarao sam je, bežao sam od ljudi. Želim da budem slobodan, dosta sam proveo u tom zatvorenom prostoru. Neću više da mi neko priča: “Zato me ne poljubiš, zašto ne sediš pored mene?“ Ja sam ispao loš, nisam ispoštovao sve što je učinila za mene. Žao mi je što nisam ispunio njena očekivanja – bio je iskren Stefan.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

On je dodao i da je nije prevario ali da se jeste dopisivao sa drugim devojkama:

– Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom devojkom. Od toga je krenuo accomplishing, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira – rekao je Stefan.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs