Favorit u „Zvezdama Granda!“ Sve oduševila MANIRIMA i STASOM, ali nije zadržala pažnju – Ovako danas izgleda(FOTO)

od strane | okt 28, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Pevačicu Jelenu Marinkov domaća publika upoznala je 2007. godine u takmičenju “Zvezde Granda”.

Jelenu Marinkov • screenshot

Ona je tada sve oduševila svojim glasom, ali i izgledom i mnogima je bila omiljena takmičarka koja je plenila lepotom, ali i manirima.

Jelenu Marinkov
Jelenu Marinkov

Iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru, ubrzo se povukla sa malih ekrana, a prošle godine se oglasila i otkrila kako trenutno živi i kakvi su joj planovi.

– Ja sam inače jedan veliki emotivac, volela sam da budem u dugim vezama. Bila sam onako u periodu stagniranja u poslednje tri godine, međutim rađa se nova ljubav, ali neću puno da pričam o tome. Još smo na nekom početku, tako da vreme će pokazati sve- rekla je ona za Gargantuan magazin.

– Upoznali smo se nedavno pošto je skoro bio moj rođendan, to je baš sveže, nema nekih nedelju dana, možda malo jače. Upoznali smo se preko moje drugarice, pošto su oni dugogodišnji drugari. Ona nam je pomogla u tome. Videli smo se za moj rođendan, dečko je insistirao da dođe, da se upoznamo, čak i poklon mi je kupio. Dobila sam jedno srce od slatkiša i buket cveća- dodala je Jelena.

Tada je rekla i kako planira venčanje.

– Nikad se ne zna, sve je moguće… To se ne planira, kako je kome suđeno. Čak ni roditelji, ni prijatelji ne vrše toliko pritisak na mene, monumental mi je ovako. Još uvek je rano da razmišljam o tome, neće biti dok je cela ova situacija, ali kada se budem udavala mislim da će biti jedna ozbiljna fešta- priznala je pevačica.

Jelenu Marinkov
Jelenu Marinkov

Inače, Jelena se takmičila u “Zvezdama Granda” sa Katarinom Živković, Radom Manojlović, Milanom Stankovićem i Dinčom, ali nije uspela da održi slavu sa početka karijere kao oni. Ona se svojevremeno na jednoj televiziji požalila “da bi volela da je ima više na najgledanijim televizijama”, ali mediji očigledno više nisu zainteresovani za nju kao ranije.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

Favorit u „Zvezdama Granda!“ Sve oduševila MANIRIMA i STASOM, ali nije zadržala pažnju – Ovako danas izgleda(FOTO)