(FOTO) SVADBA JE VEĆ POČELA! Tihana Lazović i Bane Trifunović spremni da izgovore „DA“!

od strane | avg 21, 2022 | Poznati | 0 Komentara


S.P.

|

Glumački par Branislav Trifunović i Tihana Lazović danas će izgovoriti sudbonosno da, a sudeći po fotografijama koje su osvanule na Instagramu budući mladenci se već dobro zabavljaju, baš kao i njihovi gosti.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović • instagram tihanalazovich / Instagram

Naime, Tihana j esama za hrvatske medije otkrila da će se par ovog vikenda venčati a onda je i sama objavila fotografiju na instagramu uz koju je napisala:

– Salašarenje počinje.

Tihana je već sinoć odabrala belu haljinu za žurku, dok je Bane bio u opuštenoj varijanti. Oni su uživali u dobroj muzici i provodu, ne sakrivajući koliko su zaljubljeni. Tako se nisu libili da pred svima razmenjuju nežnosti, pa su često jedno drugome davali strasne poljupce.

Podsetimo, kako je Bane jednom prilikom ispričao ljubav među njima se nije desila na snimanju serije „Tajkun“, u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović
Tihana Lazović i Branislav Trifunović

– Trudimo se da putujemo, volim da pokazujem i idem na neka svoja mesta od Zlatibora attain nekih zabačenih mesta po Srbiji kojih ima, a ima ih hvala bogu dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje, ne samo Tihani, već ko god da mi je gost da može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam – rekao je glumac.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs